Over ons

Van Haaren Vastgoed B.V. is een enthousiaste onderneming die al meer dan 35 jaar waarde creëert in vastgoed. Verhuren doen wij uitsluitend uit eigen portefeuille. Het betreft woonruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte. Voor onze huurders verhuren wij eventueel ook garage/parkeerplaatsen.

WOONRUIMTE is er voor particulieren en bedrijven/instellingen. Woningen zijn, afhankelijk van de persoonlijke wensen, gestoffeerd of volledig gemeubileerd. Wij hanteren als huurperiode een termijn van minimaal een jaar.

Particulieren kunnen terecht in zowel de sociale huursector, als in de vrije sector. Bedrijven en instellingen die woonruimte zoeken voor medewerkers, zoals expats, huren in de vrije sector. Alle woningen zijn gelegen in het centrum van Delft. Parkeren kan goedkoop in de openbare ruimte van de stad via de aanvraag van een parkeervergunning bij de Gemeente Delft. Een duurdere parkeeroptie: Van Haaren Vastgoed verhuurt een privé PARKEERPLAATS in de buurt.  

BEDRIJFSRUIMTE is de verzamelnaam voor kantoor-, praktijk- of atelierruimte. Hier geldt, net als voor WINKELRUIMTE, een huurperiode van vijf jaar met optie(s) voor verlengen met vijf jaar.

Alle te huren objecten, kenmerken zich door een uitstekend afwerkingsniveau en goede faciliteiten. Van Haaren Vastgoed legt de lat hoog. Dat betekent voor huurders goede basisvoorzieningen en een prima serviceverlening. De prijs - kwaliteitsverhouding moet in orde zijn.

Huurprijzen zijn altijd gebaseerd op de aangegeven huurperioden. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Van Haaren Vastgoed verhuurt uitsluitend in de stad Delft. Graag zien wij huuraanvragen tegemoet van personen en bedrijven die onze gezellige, historische binnenstad waarderen.